Blue M

Unieke samenwerking tussen Blue M & SPTL

Zo houd jij je bitje schoon!

Je hebt een perfect passende gebitsbeschermer. Als je je bitje niet goed schoonhoudt, wordt het er zeker niet frisser op. Veel mensen klagen ook over de geur die blijft hangen aan een bitje. Maar de geur is niet het grootste probleem, de bacteriën kunnen zich verder in het lichaam verspreiden, zeker als je al ontstoken tandvlees of zweertjes in je mond hebt. Je gebitsbeschermer is een broedplaats voor bacteriën

Maar hoe houd jij je bitje goed en makkelijk schoon?

Blue M heeft een speciaal zacht en veilig reinigingsproduct ontwikkeld op basis van zuurstof, blue®m oral foam. Dit middel is eenvoudig en effectief in gebruik. Spoel na de training of wedstrijd het bitje eerst af met water. Vervolgens stop je de mondbeschermer in de houder en pomp een dikke laag oral foam in de binnenzijde van het bitje. Voorkom aanslag en tandsteen door je gebitsbeschermer minimaal een keer per week te vullen met oral foam. Leg het bitje vervolgens weg voor een uurtje, zodat de bitjesreiniger optimaal kan inwerken. Daarna borstel je hem even zachtjes na en ben je good to go!

Je kunt het bitje met foam erin ook rechtstreeks in je mond stoppen, spuug overtollig schuim uit. Zo heeft het een dubbele werking: het reinigt je bitje en heeft tevens een verzorgende werking voor je tanden en tandvlees. De handige meeneem verpakking foam (50ml), stop je zo in je sticktas! Bij aanschaf van een bitje op één van onze hapdagen ontvangt u een Blue M cadeaukaart.